INFORMACIÓ EXPOSITORS

5 RAONS PER EXPOSAR

 • Un esdeveniment especialitzat en E-Bike BTT

  El E-BIKE CHALLENGE és l’esdeveniment perfecte per exposar i donar a conèixer a tots els assistents les últimes novetats en bicicletes elèctriques de muntanya. Una fira especialitzada que reunirà les millors marques del sector.

 • Festival de la E-BIKE BTT

  L’esdeveniment combina una cursa per a bicicletes elèctriques BTT amb tot tipus d’activitats familiars. Una jornada on grans i petits podran viure el món de la E-Bike de la forma més intensa i divertida.

 • Oberta a totes les marques

  Ja siguis una gran marca de bicicletes o una petita botiga, si el teu producte encaixa amb la filosofia de l’esdeveniment seràs benvingut! Bicicletes, recanvis, roba tècnica, complements… no hi pots faltar.

 • Zona DEMO

  L’organització habilitarà un circuit on el públic pugui provar els últims models i novetats en bicicletes “pedelec”.

 • El valor del E-BIKE

  Les bicicletes elèctriques han arribat per quedar-se i per aquest motiu es mereixen un esdeveniment propi. Un lloc on totes les marques, botigues i empreses del sector puguin donar a conèixer les bondats dels seus productes al gran públic i a més a més donar la oportunitat als actuals usuaris de BTT elèctriques de fer una cursa especialment preparada per ells. Una jornada divertida i única en un entorn privilegiat.

VOLS EXPOSAR?